|

Çmimet e iPhone 5C dhë 5S në Kosovë

iphone

Të gjithë të pasionuarit e telefonave mobil, rrugën për tu pajisur me modelet e fundit të kësaj teknologjie tashme e kane mësuar. “F – Mobile” edhe kësaj radhe për herë të parë në Kosovë sjell modelin më të ri të telefonave të mençur nga Apple – iPhone 5S dhe iPhone 5C.

Të dyja modelet, iPhone 5S dhe iPhone 5C ofrohen me të gjitha ngjyrat si dhe posedojnë 2 vite garancion. Çmimet për iPhone 5C është 549 Euro ndërsa për 5S 949.

Për më shumë informacion, vizitoni:https://www.facebook.com/fmobile.prishtine dhewww.f-mobile.net

Link-u i Lajmit: http://thealbatimes.com/?p=8249

Marketing

enterwerb trouble

Ju Rekomandojmë